• Handmade products
  • Shipping in NL from € 3.95 and BE from € 7.95
  • Delivery time 1 - 3 working days in NL & BE

About us

Click here to read in English

 

Welkom in de webshop van Sas Special Gifts.

 

Ik ben Sasih Luttikhuizen-Tump en ik ben de trotse eigenaresse van deze webshop. Na een heftige gebeurtenis in mijn privé leven wilde ik het roer omgooien en heb ik besloten om een eigen webshop te starten.

 

Maar ik wilde niet zomaar een webshop starten, ik wilde een concept bedenken en neerzetten en dat is mij gelukt!

 

Misschien herken je het wel, je wilt een origineel cadeau geven maar je weet niet goed wat of waar je het kan kopen. Je gaat uiteindelijk naar verschillende winkels om allemaal losse cadeautjes te kopen en probeert er thuis een leuk pakketje van te maken. Vanaf nu hoef je niet meer naar allemaal winkels en als je geen ster bent in het inpakken van cadeautjes dan is jouw probleem ook opgelost. Dat scheelt je tijd en wellicht ook stress en de nodige frustraties.

 

In de webshop van Sas Special Gifts vind je namelijk niet alleen leuke (cadeau) artikelen maar kan je zelf je eigen cadeaupakket samenstellen. Je kan zelf de producten selecteren en daarmee kan je elk pakket afstemmen op de persoon aan wie je het wilt geven. Daarnaast kan je het dus ook zo duur maken als je zelf wilt. Omdat het (tegen een vergoeding) mooi voor je ingepakt wordt, hoef je er zelf dus niets meer voor te doen. Je krijgt het kant en klaar thuis geleverd en je kan het zo geven, hoe makkelijk is dat?

 

Voor de mensen die echt niet weten wat ze moeten kopen zijn er ook een aantal standaard pakketten, die kan je zo in zijn geheel aan je winkelmandje toevoegen en klaar ben je! En omdat het assortiment en de mogelijkheden steeds verder uitgebreid worden en de standaard pakketten ook steeds veranderen, geef je nooit dezelfde pakketten. Je blijft dus altijd een origineel cadeau geven.

 

Onze pakketten zijn uiteraard ook erg geschikt als cadeau voor je medewerkers. Wil je (zakelijk) grote aantallen pakketten bestellen? Kijk dan op onze zakelijke pagina voor meer informatie. Houd rekening met langere levertijden.

 

De cadeau pakketten van Sas Special Gifts zijn leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

 

Veel shop plezier!

 

Twinkle Magazine

In de december editie van Twinkle Magazine staat een leuk artikel over Sas Special Gifts. Trots op het feit dat ik daar voor gevraagd ben en erg leuk om mijn bedrijf terug te zien in een goed gelezen magazine