• Handmade products
  • Shipping in NL from € 3.95 and BE from € 7.95
  • Delivery time 1 - 3 working days in NL & BE

Leveren, verzenden en betalen

Orderbevestiging

Direct na het afronden van je bestelling op de website ontvang je van ons een bevestigingsmail. Indien je geen e-mail ontvangt, dan bestaat de kans dat deze in je spam mailbox is terecht gekomen. Check deze mailbox dus altijd even. Indien je echt geen mail hebt ontvangen dan kan je een mail sturen naar info@sasspecialgifts.nl en dan sturen wij je alsnog de bevestiging.

 

Levertijd en verzending

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen, onze bestellingen worden door PostNL en DHL bezorgd. Onze levertijd is 1-3 werkdagen. Indien, om wat voor reden dan ook, je bestelling vertraagd is dan informeren wij jou daar altijd over. Wanneer wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je van ons een bevestiging per mail. Het is niet mogelijk om je pakket op te halen. 

 

Wij hanteren de volgende standaard tarieven voor verzending van je bestelling.

 

Nederland:
Pakketten in NL tot 10 kg € 3,95
Pakketten in NL tot 20 kg € 6,95

 

België:
Pakketten in BE tot 2 kg € 7,95
Pakketten in BE tot 5 kg € 9,95
Pakketten in BE tot 10 kg € 11,95

 

Al onze bestellingen worden met Track & Trace verstuurd.

 

Bekijk hier alle tarieven voor verzending naar het buitenland.


Betaalmethoden

Momenteel bieden we de onderstaande betaalmethoden aan. Onze betalingen lopen via het betaalplatform Mollie.

 

  • iDeal

  • Creditcard
  • Bancontact
  • Klarna (achteraf betalen)
  • Apple Pay
  • SEPA

 

Algemene voorwaarden Klarna.

 

SEPA

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. SEPA-overboekingen worden ondersteund in 34 landen. De Europese Unie heeft de SEPA-standaarden ontwikkeld om overboekingen van euro’s te stroomlijnen. Hiervoor zijn consistente en uniforme bankrekeningnummers, IBAN, ingevoerd. De gestandaardiseerde bankrekeningnummers zorgen ervoor dat internationale overboekingen sneller verwerkt kunnen worden en geen bijkomende kosten met zich meebrengen. Voor consumenten bestaan de voordelen uit een grote, internationale toegankelijkheid van winkels, snelle transacties en lage transactiekosten. Het verwerken van een overboeking binnen SEPA-landen duurt een aantal werkdagen.

 

Klik hier om de lijst met SEPA landen te bekijken.