Retour informatie

 

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@sasspecialgifts.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Retourvoorwaarden

Ben je niet blij of tevreden met je aankoop? Dan kan je dat binnen 14 dagen, na ontvangst van je bestelling, bij ons melden. Voorwaarden voor het retourneren zijn:

 

  • Gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

 

Producten die niet aan deze voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet geaccepteerd worden.

 

Kosten

De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om deze wel met een Track en Trace te versturen.

 

Terugbetaling

Nadat wij het product of de producten retour hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op dezelfde wijze dat er betaald is. De terugbetaling zal binnen 14 dagen plaatsvinden. Je ontvangt van ons een mail wanneer wij de retour hebben ontvangen en het geld terug storten. Houdt er rekening mee dat het wellicht dan nog een aantal dagen kan duren voordat het op je rekening staat, dit is afhankelijk van de diensten van jouw bank.

 

Instructies

Stuur het product retour. Klik hier om het retourformulier te downloaden.

 

  1. Doe het product weer in de verpakking.

  2. Vul het retour formulier in en voeg deze toe aan je retourzending.

  3. Zet het onderstaande retour adres op de verpakking.

 

Sas Special Gifts

Schoolstraat 18

3881 TR Putten

 

Breng je pakket weg naar een verzendlocatie, we raden je aan om je pakket wel met Track en Trace nummer te verzenden. Zolang wij je pakket niet retour ontvangen, kunnen wij helaas je retour ook niet verwerken en dus ook niet overgaan tot terugbetaling.