• Shipping in NL from € 3.95 and BE from € 7.95
  • Delivery time 1 - 3 working days in NL & BE
  • Personal delivery in Putten!
Home » ST Accessories

ST Accessories

Vind jij die armbanden van Paracord ook zo gaaf en stoer? Je ziet ze in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten maar soms wil je net die ene kleur gesp van dat andere model of is de armband net niet je kleur. Wij kunnen jouw armband maken zoals jij hem wilt hebben, uiteraard wel binnen de opties die we aanbieden.

 

Op dit moment hebben we 2 modellen beschikbaar:

  • Fishtail (dubbel gevlochten)
  • Cobra armband

 

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren paracord van ca. 3mm en ca. 4mm en we hebben verschillende kleuren sluitingen. De armband kan je samenstellen naar wens, kies uit de verschillende kleuren paracord en sluiting en geef de gewenste maat op. Je kan ook kiezen voor een combinatie van 2 kleuren. Alle armbanden worden op maat gemaakt. Levertijd is 1-5 werkdagen.

 

Voor het selecteren van de gewenste maat adviseren we je om je polsmaat echt op te meten. Houd rekening met de maat van de sluiting, deze is dus 3 cm en komt dus bovenop de maat die je doorgeeft. Hou je van een wat lossere armband dan kan je gewoon de polsmaat + sluiting aanhouden, maar hou je van een wat strakkere armband geef dan een kleinere polsmaat door. Paracord is waterbestendig maar we adviseren om de armband tijdens het douchen en zwemmen af te doen, omdat paracord 5-10% kan krimpen.

 

In de komende tijd zullen we de modellen, kleuren, sluitingen en accessoires/versieringen uitbreiden. Bij de producten die online staan laten we slechts een paar voorbeelden zien.

 

Let op: omdat deze armbanden op maat gemaakt worden, kunnen deze alleen geretourneerd worden als deze fouten en/of beschadigingen bij levering bevatten die door ons zijn ontstaan. Voor meer informatie over retourneren bekijk onze retour pagina.

 

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen je graag en denken graag met je mee.


Hieronder vind je de beschikbare kleuren paracord en sluitingen, klik op de afbeelding om te vergroten.

 

3 mm Paracord

4 mm Paracord

Sluitingen